avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1117 soluții astăzi
Forum Activitate newsady

Activitate newsady

da, evaluatorul este autorizat. ... datele de contact au fost luate de pe avocatnet.ro - www.avocatnet.ro/Evaluator-d...
multumesc pentru raspuns.
nu este vorba de refuz din partea angajatilor, ei chiar mi-au cerut in momentul montajului de alarma sa montez si buton de panica (avand si lucru cu publicul).
eu doar vreau sa fiu in regula cu documentatia privind GDPR si imi este in grija daca este destul acel interes legitim conform rezultatului de la evaluator sau mai trebuie sa adaug si altceva.
Am o firma intr-un apartament si conform legii imi trebuie ANALIZA DE RISC LA SECURITATEA FIZICA... am efectuat aceasta analiza cu un evaluator de risc iar in raportul final a reiesit ca pentru a creste scorul pentru securitate sa se monteze camere CCTV cu inregistrare HDD pentru o limita de timp de doar ultimele 20 de zile (mentionez ca exista si recomandare unde trebuie montate aceste camere, de obicei unde exista casierie). Intrebarea mea este legata de montarea acestor CCTV si ce spune GDPR, pot sa adaug ca un interes legitim rezultatul raportului de la evaluator si apoi sa notific angajatii cu privire la montare? sau mai este necesar si alta analiza cu privire la montarea camerelor? Multumesc

…. firmele şi instituţiile înfiinţate până în iunie 2012 să fie obligate să aibă analiza de risc la securitatea fizică este inclusă în Hotărârea Guvernului nr. 437/2017 privind prorogarea termenului prevăzut la art. 7 alin. (1) din Hotărârea Guvernului nr. 301/2012 pentru aprobarea Normelor metodologice de aplicare a Legii nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor, act publicat în Monitorul Oficial, Partea I, nr. 505 din 30 iunie 2017.

"Termenul (...) privind obligația elaborării analizei de risc la securitate fizică de către unitățile prevăzute la art. 2 alin. (1) din Legea nr. 333/2003 privind paza obiectivelor, bunurilor, valorilor și protecția persoanelor (...), înființate până la data de 16 iunie 2012, se prorogă până la data de 1 iulie 2018.
buna ziua,
in urma nenumaratelor cereri din partea judecatoriei cu privire la darea in plata este si o cerere catre autoritatea tutelara.
momentan nu mai locuiesc fizic la adresa ap.(Loc. din Nord tarii) ce doresc sa-l dau in plata ci sunt detasat cu serviciul in bucuresti si am locuinta asigurata de angajator (contract, anaf, etc) sotia si copilul sunt cu mine. pot cere sa se faca ancheta la noua adresa unde sunt detasat sau sunt obligat sa revin la vechea locuinta pentru ancheta?
multumesc
buna ziua,
in anul 2013 27.06.2013 mi-a fost intentat un proces(nu am primit nimic acasa)

Pe portal am gasit:
16.04.2014
Ora estimata: 08:30
Complet: C17
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea.
Document: Hotarâre 4302/2014 16.04.2014

iar nu am primit nimic acasa.

acum in 2017 mai exact pe 12.04.2017 s-a intentat un nou proces (cred eu cu aceeasi speta) si am gasit pe portal:

25.04.2017
Ora estimata: 08:30
Complet: I04
Tip solutie: Admite cererea
Solutia pe scurt: Admite cererea formulată de executorul judecătoresc ZZZZZZ şi, în consecinţă: În temeiul art. 666 C.proc.civ., modificat prin Ordonanţa de urgenţă nr. 1/2016, încuviinţează executarea silită a titlului executoriu– Sentinţa civilă nr. 4302/16.04.2014 a Judecătoriei , aşa după cum a rămas definitivă prin neapelare, la cererea creditorului cesionar YYYYYY , împotriva debitorului AAAAA, în toate modalităţile prevăzute de lege, în vederea recuperării sumelor înscrise în titlul executoriu. Fără cale de atac. Adoptată în Camera de Consiliu şi pronunţată în şedinţă publică, azi, data de 25.04.2017.
Document: 25.04.2017

Intrebarea mea este daca cumva se forteaza in vreun fel termenele justitiei sau cum este posibil ca dupa atata timp din 2013 pana in prezent sa nu primesc nicio instiintare sau un act oficial.... nu s-a prescris datoria respectiva? ...daca observ bine noul proces a fost intentat fix cu 4 zile inainte de a se face 3 ani de la data primei sentinte din 2014....
Intreb daca am cum sa ridic problema in castigare fata de aceasta speta si daca se merita sa contactez un avocat.

multumesc
am un credit ipotecar la o banca pe care nu-l mai pot plati. banca a apelat la un executor judecatoresc. am primit acasa somatia de plata" in 1(una) zi" a sumei datorate creditorului(banca) plus onorariu executorului judecatoresc. in acest moment am apelat la un avocat sa folosim noua lege de dare in plata. asa cum se stie se suspenda orice actiune din partea executorului.
intrebare: daca banca semneaza pentru dare in plata in termenii legii sau ca urmare a unei decizii a instantei(daca refuza in cele 30de zile sa semneze) ce se intampla cu cel onorariu astronomic al executorului? in cuantum de 10.000ron
care sunt conditiile legii? pentru ca eu nu l-am angajat pe executor, executorul nu mai face nimic pentru banca avand in vedere ca am apelat la dare in plata. va multumesc