avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 971 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ancheta sociala - dare in plata
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ancheta sociala - dare in plata

buna ziua,
in urma nenumaratelor cereri din partea judecatoriei cu privire la darea in plata este si o cerere catre autoritatea tutelara.
momentan nu mai locuiesc fizic la adresa ap.(Loc. din Nord tarii) ce doresc sa-l dau in plata ci sunt detasat cu serviciul in bucuresti si am locuinta asigurata de angajator (contract, anaf, etc) sotia si copilul sunt cu mine. pot cere sa se faca ancheta la noua adresa unde sunt detasat sau sunt obligat sa revin la vechea locuinta pentru ancheta?
multumesc

Alte discuții în legătură

Divort la notar cu copii minori anazm anazm In cazul unui divort la notar cu soti care au copii minori este necesara o ancheta sociala. Ideea este ca noi nu mai locuim la adresa de domiciliu - Bucuresti ... (vezi toată discuția)
Divort-ancheta sociala !! Dragos_75 Dragos_75 Buna ziua. Sunt la inceputul unui divort...inca nu am primit primul termen si as dori cateva informatii daca se poate! Momentan atat eu cat si sotia suntem in ... (vezi toată discuția)
Custodia copilului cui revine daca mama a avut o tentativa de sinucidere? alin_81 alin_81 Buna ziua, am gasit o discutie amoroasa intre sotia mea si un alt barbat, a urmat o mica cearta intre noi doi dupa care sotia a luat un pumn de pastile ( cam ... (vezi toată discuția)