Buna ziua, am gasit o discutie amoroasa intre sotia mea si un alt barbat, a urmat o mica cearta intre noi doi dupa care sotia a luat un pumn de pastile ( cam 20) ajunganc cu aceasta la spitalul de urgenta. A petrecut o noapte acolo pentru a-i face spalaturi stomacale iar a doua zi am fost cu ea la spitalul Obregia unde a consultat-o un medic psihiatru si a internat-o. Dupa 2 zile socrii au venit in bucuresti , au scos-o din spital si au luat-o impreuna cu copilul nostru si au plecat la Vaslui. Din discutiile purtate cu sotia, aceasta nu mai vrea sa urmeze tratamentul prescris si nici sa se intoarca acasa. Intrebarea este: daca se ajunge la divort, pot primi custodia copilului?
Instanta judecatoreasca va hotara cui revine custodia in functie de probele dosarului.
Autoritatea tutelata va face anchete sociale la domiciliile celor 2 parinti.
Puteti solicita o custodie exclusiva, insa totul va depinde de probele care vor fi administrate si de cum va aprecia judecatorul in functie de interesul superior al minorului.
va trebui sa solictati probe instantei ca sa demonstrati cele afirmate aici. puteti promova actiune de divort si ordonanta presedentiala pentru a se stabili locuinta minorului la dvs .
depinde de cum va veti administra probatoriu in contradinctoriu.apelati la un avocat
Este foarte greu de spus ce ar putea hotara instanta de dreptul familiei intr-o astfel de situatie.
De principiu, tot ea va avea prima sansa si probabil ca nu va conta tentativa de suicid.
Puteti incerca insa un proces si sa va judecati cat puteti de bine pentru ca probabil este sigura data cand aveti sansa de a obtine copilul.