dreptul la un proces echitabil organele de ancheta desi stiau ca fapta e reala au insdtrumentat cazul in asa fel influentand martorii pentru a demonstra o minciuna
Daca ati citit in intregime ceea ce am mai adaugat va rog imi puteti spune daca ma pot adresa la CEDO eu consider ca nu mi-au acordat dreptul de a dovedi adevarul Va multumesc
.
Totul a inceput in urma unei altercatii dintre nepotelul meu elev in cls a 4 a si alt elev .In ziua urmatoare mai precis in data de 31 Mai mi-am dus nepotelul la scoala Inainte de inceperea cursurilor mama celuilalt elev a patruns in curtea scolii avand o secere in mana agitand-o catre abdomenul nepotelului meu Dragodan Razvan Emanuel si amenintandu-l:Te tai iti tai gatul cu secerea acum te omor martori fiind majoritatea elevilor din Scoal Gimnaziala Viisoara Auzind ce s-a intamplat am mers la Politie sa dam declaratie Cand a fost intrebata numita Pereanu Veronica de ce a procedat asa a raspuns ca a fost nervoasa Politistii nu mi-au primit declaratia pe motiv ca nu au timp m-au amanat aprope doua saptamani si copiii au luat vacanta Cu toate ca politistii stiau ce s-a intamplat au primit marturiile mincinoase ale martorilor Martorii nu au fost audiati sub juramant Politistul a fost cel care a propus clasarea si nimeni nu imi face dreptate Martorii mei au mintit in favoarea paratei inclusiv si alt martor mincinos care nu a fost de fata . Procurorul nu mi-a dat posibilitatea aducerii altor martori si la cererea mea de a fi audiati martorii de Procuror(nu de catre politistii din Loc )mi s-a dat raspuns ca nu este obligatoriu.Toate plangerile mi-au fost respinse Jud de Camera Preliminara spune ca ,,Obiectivul plangerii il constituie solutia de neurmarire si nu solutia data de Prim Procuror la plangerea adresata respinge plangerea fara a mai analiza fondul cauzei.
As dori sa contest aceasta solutie pe care scrie ca e definitiva Va rog sa-mi spuneti daca mai pot unde ma adresez T