avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contestatie Judecator Camera Preliminara
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contestatie Judecator Camera Preliminara

Totul a inceput in urma unei altercatii dintre nepotelul meu elev in cls a 4 a si alt elev .In ziua urmatoare mai precis in data de 31 Mai mi-am dus nepotelul la scoala Inainte de inceperea cursurilor mama celuilalt elev a patruns in curtea scolii avand o secere in mana agitand-o catre abdomenul nepotelului meu Dragodan Razvan Emanuel si amenintandu-l:Te tai iti tai gatul cu secerea acum te omor martori fiind majoritatea elevilor din Scoal Gimnaziala Viisoara Auzind ce s-a intamplat am mers la Politie sa dam declaratie Cand a fost intrebata numita Pereanu Veronica de ce a procedat asa a raspuns ca a fost nervoasa Politistii nu mi-au primit declaratia pe motiv ca nu au timp m-au amanat aprope doua saptamani si copiii au luat vacanta Cu toate ca politistii stiau ce s-a intamplat au primit marturiile mincinoase ale martorilor Martorii nu au fost audiati sub juramant Politistul a fost cel care a propus clasarea si nimeni nu imi face dreptate Martorii mei au mintit in favoarea paratei inclusiv si alt martor mincinos care nu a fost de fata . Procurorul nu mi-a dat posibilitatea aducerii altor martori si la cererea mea de a fi audiati martorii de Procuror(nu de catre politistii din Loc )mi s-a dat raspuns ca nu este obligatoriu.Toate plangerile mi-au fost respinse Jud de Camera Preliminara spune ca ,,Obiectivul plangerii il constituie solutia de neurmarire si nu solutia data de Prim Procuror la plangerea adresata respinge plangerea fara a mai analiza fondul cauzei.
As dori sa contest aceasta solutie pe care scrie ca e definitiva Va rog sa-mi spuneti daca mai pot unde ma adresez T
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Octombrie 2016
leopoldsimon, utilizator
Cel mai recent răspuns: dxt_morgan , utilizator 03:08, 22 Octombrie 2016
Doar la CEDO va mai puteti adresa daca apreciati ca v-au fost incalcate drepturi si libertati fundamentale garantate de conventie.
Exista caile extraordinare de atac, contestatia in anulare si revizuirea, doar in anumite cazuri prevazute de legiuitor.
Toate plangerile mi-au fost respinse Jud de Camera Preliminara spune ca ,,Obiectivul plangerii il constituie solutia de neurmarire si nu solutia data de Prim Procuror la plangerea adresata respinge plangerea fara a mai analiza fondul cauzei.

Are dreptate judecatorul in ceea ce priveste obiectul plangerii.
Nu aveti unde sa va adresati, e definitiva incheierea, daca aveati avocat angajat care sa participe la orice act de urmarire penala si sa gestioneze situatia in mod profesionist, nu ajungeati aici.
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Octombrie 2016
Cabinet de Avocat ”Patrascu Razvan”, Avocat
unde gasesc aceste cai de atac
Im pare rau ptr situatia dvs dar tocmai v-am spus ca nu mai aveti cai de atac.

Alte discuții în legătură

Camera preliminara- cum se ataca o hotarare definitiva? danielbaran danielbaran cum atac o decizie definitiva a judecatorului camerei preliminare prin care reapinge plangerea impotriva ordonantei procurorului de neincepere a urmaririi ... (vezi toată discuția)
E legal sau nu ce face procurorul? ContSters277534 ContSters277534 Am doua plangeri penale la care am depus plangerea urmand ca la audiere sa depun dovezile in sustinereea celor afirmate. Fara a cunoaste nici o proba, ... (vezi toată discuția)
Declaratia mincinoasa in cercetarea penala bukinst bukinst Constituie infractiune declaratia mincinoasa facuta de parat, politistului care-l cerceteaza si in baza careia politistul propune NUP iar procurorul mentine ... (vezi toată discuția)