avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Contestatie Judecator Camera Preliminara
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Contestatie Judecator Camera Preliminara

Totul a inceput in urma unei altercatii dintre nepotelul meu elev in cls a 4 a si alt elev .In ziua urmatoare mai precis in data de 31 Mai mi-am dus nepotelul la scoala Inainte de inceperea cursurilor mama celuilalt elev a patruns in curtea scolii avand o secere in mana agitand-o catre abdomenul nepotelului meu Dragodan Razvan Emanuel si amenintandu-l:Te tai iti tai gatul cu secerea acum te omor martori fiind majoritatea elevilor din Scoal Gimnaziala Viisoara Auzind ce s-a intamplat am mers la Politie sa dam declaratie Cand a fost intrebata numita Pereanu Veronica de ce a procedat asa a raspuns ca a fost nervoasa Politistii nu mi-au primit declaratia pe motiv ca nu au timp m-au amanat aprope doua saptamani si copiii au luat vacanta Cu toate ca politistii stiau ce s-a intamplat au primit marturiile mincinoase ale martorilor Martorii nu au fost audiati sub juramant Politistul a fost cel care a propus clasarea si nimeni nu imi face dreptate Martorii mei au mintit in favoarea paratei inclusiv si alt martor mincinos care nu a fost de fata . Procurorul nu mi-a dat posibilitatea aducerii altor martori si la cererea mea de a fi audiati martorii de Procuror(nu de catre politistii din Loc )mi s-a dat raspuns ca nu este obligatoriu.Toate plangerile mi-au fost respinse Jud de Camera Preliminara spune ca ,,Obiectivul plangerii il constituie solutia de neurmarire si nu solutia data de Prim Procuror la plangerea adresata respinge plangerea fara a mai analiza fondul cauzei.
As dori sa contest aceasta solutie pe care scrie ca e definitiva Va rog sa-mi spuneti daca mai pot unde ma adresez T
Ultima modificare: Sâmbătă, 15 Octombrie 2016
leopoldsimon, utilizator
Cel mai recent răspuns: dxt_morgan , utilizator 03:08, 22 Octombrie 2016
Puteti face o plangere penala adresata Parchetului, de preferat scrisa de data aceasta de un avocat, pentru marturie mincinoasa, iar, in eventualitatea in care se dovedeste ce ziceti..., are `chef` si procurorul sa dispuna in urma probelor( care nu stiu cat exista) urmarirea penala ulterior trimiterea in judecata, acolo sa primeasca martorii pedepse definitive de condamnare poate exista temei pentru atacarea deciziei judecatorului de camera preliminara printr-o cale de atac extraordinara. ( detalii tot de la avocat primiti) dar sansele tot cu avocatul trebuie sa le cantariti.
Ultima modificare: Sâmbătă, 22 Octombrie 2016
dxt_morgan, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Camera preliminara- cum se ataca o hotarare definitiva? danielbaran danielbaran cum atac o decizie definitiva a judecatorului camerei preliminare prin care reapinge plangerea impotriva ordonantei procurorului de neincepere a urmaririi ... (vezi toată discuția)
E legal sau nu ce face procurorul? ContSters277534 ContSters277534 Am doua plangeri penale la care am depus plangerea urmand ca la audiere sa depun dovezile in sustinereea celor afirmate. Fara a cunoaste nici o proba, ... (vezi toată discuția)
Declaratia mincinoasa in cercetarea penala bukinst bukinst Constituie infractiune declaratia mincinoasa facuta de parat, politistului care-l cerceteaza si in baza careia politistul propune NUP iar procurorul mentine ... (vezi toată discuția)