avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... contestatie judecator camera preliminara
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

contestatie judecator camera preliminara

martori mincinosi si neacordare alti martori
Cel mai recent răspuns: Adrian ALBU , Avocat 11:40, 15 Octombrie 2016
leopoldsimon a scris:

martori mincinosi si neacordare alti martori

Vreți să fiți mai explicit, care este întrebarea?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probil sa se scrie o casa fara anuntarea sorei? JustMe84 JustMe84 Buna Ziua, Este posibil ca Fratele meu sa vanda sau sa scrie casa mamei noastre doar pe numele lui fara aprobarea mea. Adica sa minta, si sa spuna ca nu ... (vezi toată discuția)
Permis suspendat pe o perioada de o luna andu_ghe andu_ghe Buna ziua. Ma numesc Andrei si duminica in data de 13 martie am fost oprit pentru neacordare de prioritate unui pieton si mi-a fost suspendat permisul. As dori ... (vezi toată discuția)
Pot depune plângere penală pentru mărturie mincinoasă a unui martor, folosind redările cu ghilimele a declarației martorului dintr-un raport de expertiză medico-psihiatrica? Iunona Iunona Bună-seara! Sunt în criză de timp deoarece mărturia mincinoasă se prescrie peste 5 ani, adică peste 3 săptămâni. Din pacate am aflat, că există un ... (vezi toată discuția)