avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 264 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Permis suspendat pe o perioada de o luna
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Permis suspendat pe o perioada de o luna

Buna ziua. Ma numesc Andrei si duminica in data de 13 martie am fost oprit pentru neacordare de prioritate unui pieton si mi-a fost suspendat permisul. As dori sa contest pv pe motivul ca numele martorului este scris incorect, agentul constatator a scris foarte urat si nu se poate vedea clar judetul, cnp martorului etc. Un alt avantaj as avea ca am reusit sa dau de martorul care a semnat in pv si m-am inteles cu el, acum e de partea mea, in masina mai eram cu 2 prieteni care si ei au spus ca vin ca martori. As avea sanse sa castig? daca pierd platesc cheltuieli de judecata? ce sa declare martorii? Daca politistul nu era in masina radar cand s-a produs contraventia sunt sanse sa fi lasat radarul sa filmeze? Greseala mea este ca am semnat pv ( mi-a spus politistul sa semnez ca dupa aia tot la el ajunge amenda si imi ia pe mai mult timp permisul )
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Mihai Costache , Avocat 16:37, 14 Martie 2011
prietenii tai si martorul stie ca "Fapta martorului care într-o cauză penală, civilă, disciplinară sau în orice altă cauză în care se ascultă martori, face afirmaţii mincinoase, ori nu spune tot ce ştie privitor la împrejurările esenţiale asupra cărora a fost întrebat, se pedepseşte cu închisoare de la unu la 5 ani."

daca citesti bine ai sa vezi ca nu exista ca alternativa pedeasa amenzii.
Iar tu vei fi judecat ca instigator.

think again!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anulare proces verbal Radu2532 Radu2532 Ce șanse am daca depun o contestație a unui PV cu suspendarea pentru 30 de zile a permisului pentru neacordare de prioritate la pieton care nu am put sa văd ... (vezi toată discuția)
Suspendare permis 30 zile - neacordare prioritate pieton fox23 fox23 Buna ziua In cursul zilei de vineri 13.01.2011 mi-a fost suspendat permisul de conducere pentru neacordarea prioritatii pietonilor. Eu nu am vazut nici un ... (vezi toată discuția)
Amenda si permis suspendat la trecere pietoni gabytb gabytb Se poate contesta un P.V la trecerea de pietoni cu suspendarea permisului (in timp ce am eu dreptate scrie si in PV). Este prima abatere, iam spus politaiului ... (vezi toată discuția)