avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Anulare proces verbal
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Anulare proces verbal

Ce șanse am daca depun o contestație a unui PV cu suspendarea pentru 30 de zile a permisului pentru neacordare de prioritate la pieton care nu am put sa văd daca avea piciorul pe trecere fiind a 3a mașina de la trotuar mașinile din dreapta opturandumi vederea si pe lângă aceasta ora încheierii procesului verbal nu se poate înțelege pe procesul verbal! Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: eugen68octavian , utilizator 19:42, 24 Decembrie 2016
Sansa de a tergiversa aplicarea sanctiunii dispuse prin pv pe perioada judecarii contestatiei.
Si daca la mărtor este trecut doar AGP sau ceva asemanator fără nume clar?
Multumesc!
Plus ca permisul este eliberat in Anglia de dvla iar le procesul verbal este scrisă țara nu si instituția
~ Conținut șters la cerere ~

Alte discuții în legătură

Permis retinut: neacordare prioritate pietoni mmm_ggg mmm_ggg Buna ziua, mi-a fost retinut permisul ca urmare a urmatoarei intamplari: Ma deplasam pe banda 3 (pe un bulevard cu 3 benzi pe sens). Tocmai schimbasem ... (vezi toată discuția)
Contestatie proces verbal necordare prioritate pieton grecudan1 grecudan1 Buna ziua. Citind pe acest forum despre intimplarile nefericite care le au unii soferi cu organele de politie, m-am hotarit sa prezint si eu problema mea, in ... (vezi toată discuția)
Contestare pv pentru neacordarea de prioritate pe trecerea de pietoni. am șanse de câștig dacă nu e completat la secțiunea martori? DannielS DannielS Am fost oprit de catre un echipaj de politie rutiera cu pretextul ca nu am acordat prioritate pietonilor pe trecere. Pe trecere nu se aflau pietoni si nici ... (vezi toată discuția)