avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1073 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Probil sa se scrie o casa fara anuntarea sorei?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Probil sa se scrie o casa fara anuntarea sorei?

Buna Ziua,

Este posibil ca Fratele meu sa vanda sau sa scrie casa mamei noastre doar pe numele lui fara aprobarea mea. Adica sa minta, si sa spuna ca nu mai are alta sora.

De a face o succesiune este cam foarte complicat.

Va multumesc in avans pentru raspundere.
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:16, 17 Februarie 2022
Folositi google translate,nu prea se intelege ce vreti sa spuneti..Teoretic e posibil sa declare la notar ca nu exista alti mostenitori folosindu se de o declaratie mincinoasa a unui martor..Mergeti dvs la notar si incepeti procedurile pt dezbaterea succesiunii sau macar incercati sa explicati mai clar care este situatia pt a va oferi un sfat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Succesiune Georgiana96 Georgiana96 Bună seara. Dupa decesul mamei vrem sa facem succesiune. Țin sa menționez ca soțul ei actual nu este tatăl meu natural, din aceasta căsătorie au un ... (vezi toată discuția)
Succesiuni si acte succesorale dorucioby dorucioby Se da urmatoarea problema: doi frati si tatal decedat. Unul din frati deschide succesiune.Daca se semneaza succesiunea celor doi frati li se cuvine 1/4 din ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. as avea si eu cateva intrebari.. mama mea este decedata ... MariaAlexandra97 MariaAlexandra97 Buna ziua. As avea si eu cateva intrebari.. Mama mea este decedata . Mostenirea de pe bunica mea a fost dezbatuta fiind impartita la tatal ei ,fratele si sora ... (vezi toată discuția)