Buna ziua. Va rog să-mi spuneți câți bani trebuie să iau net pe luna octombrie, având în vedere că am lucrat în perioada 01 - 16.10.2016, apoi am intrat în medical cod 06 perioada 17-21.10.2016 si continuare CM cod 01 în perioada 22 - 31.10.2016. salariul brut ultimele 6 luni 2405 fără cm sau alte sporuri.Va multumesc
Buna ziua. Va rog să-mi spuneți dacă concediul medical se impozitează si dacă din indemnizația pentru acesta se plătesc dările pentru somaj, pensii și Cass, deoarece la plata concediului medical din luna octombrie mi s-a spus că procentul de 75% se calculează din salariul net si concediul medical se impozitează,de aceea am o
obținut un salariu mic pt acesta.Va mulțumesc frumos.
Buna ziua. As dori sa stiu daca indemnizatia pentru concediu medical se impoziteaza si daca din aceasta indemnizatie fiind in concediu medical se mai opresc bani pt pensii, somaj, etc. Va multumesc.
Bună ziua. Am entorsa glezna dr si am concediu medical in perioada 17 - 21.10.2016 inițial cod 06 , apoi CM continuare 22.10 - 31.10.2016. În anul 2016, salariul brut lunar a fost 2405 lei. Mentionez ca în ultimii 10 ani nu am avut concediu medical. Va rog să-mi spuneți cât îmi va fi plătit acest concediu medical si ce salariu ar trebui să încasez pe toată luna octombrie avand în vedere că primele 2 săptămâni am fost la serviciu. Va mulțumesc