avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 808 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii Impozitare indemnizatie concediu medical
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

Impozitare indemnizatie concediu medical

Buna ziua. As dori sa stiu daca indemnizatia pentru concediu medical se impoziteaza si daca din aceasta indemnizatie fiind in concediu medical se mai opresc bani pt pensii, somaj, etc. Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Iulian MANEA , Contabil 19:14, 5 Noiembrie 2016
Da, se plateste impozit si contributii, cu exceptia celei de sanatate.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil pana la 2 ani mine58 mine58 Buna seara, Azi fata mea a primit un plic de AJOFM ca are de plata pentru 2013 suma de 163 lei cas si impozit pe venit si nu stim ce reprezinta, Mentionez ca ... (vezi toată discuția)
Contributii indemnizatie maternitate ionut c ionut c Buna ziua! In cazul unei angajate care intra in concediul de maternitate de 126 de zile ce contributii trebuie sa vireze angajatorul si ce contributii i se ... (vezi toată discuția)
Daca angajatorul nui a platit contributiile pe o perioada pot sa le platesc eu? heli4 heli4 am o banuiala ca angajatorlu meu nu si-a platit contributiile catre stat pt mine de cand sunt in concediu medical, pot sa platesc eu cumva retroactiv suma in ... (vezi toată discuția)