Buna ziua,
Am cumparat, pe firma, in perioada 2007-2008, mai multe masini in leasing. Firma de leasing a achitat taxa auto pt. fiecare masina in parte, apoi mi-a refacturat-o, deci fianalmente eu am achitat aceste taxe
Pot recupera taxele platite?
Multumesc anticipat celor care vor raspunde.
Va rog sa ma ajutati in urmatoarea problema:
Am depus actele pt. infiintarea uneiu firme. dosarul s-a amant pt urmatorul motiv:
Se va depune act constitutiv cu precizarea corecta a obiectului de activitate(coduri CAEN REV.2) conform art.7 din legea 31/1990.
Precizez ca am folosit codurile CAEN rev.2. E posibil sa-mi ceara sa precizez si domeniile de activitate, nu numai clasele? Eu am insiruit doar codurile si activitatile aferente lor.
PV a fost pur si simplu prins in usa, neinsotit de nici un fel de alt formular. Este in acest caz legala aceasta comunicare? Pentru ca daca aceasta comunicare nu este legala eu am citit ca termenul de prescriptie al executarii este de o luna. Va multumesc
Problema este urmatoarea:
In luna noiembrie mi s-a intocmit un PV pt. ca nu purtam centura. Nu l-am semnat, dar agentul nu mi l-a dat spunand ca o sa-mi fie trimis cu posta. Cu posta nu l-am primit dar prin luna decembrie m-am trezit cu PV afisat pe usa de la apartament. Nu l-am contestat atunci pt. ca nu am semnat de primire. Acum, in luna martie am primit o somatie de la primarie ca s-a inceput executarea silita a sumei din PV.
1. Comunicarea PV a fost facuta legal?
2. Executarea PV nu s-a prescris?
3. Pot face contestatie impotriva somatiei?
4. Se mai poate contesta PV?