avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 977 soluții astăzi
Forum Activitate marie12

Activitate marie12

Discuție permis
Buna ziua,am avut permisul suspendat pt. refuz de probe biologice,am avut proces si mi-au dat 8 luni cu suspendare.intrebarea mea este cand pot da iar de permis,daca au trecut cele 8 luni de la finalizarea procesului?
Răspuns la discuția SENTINTA
multumesc
Răspuns la discuția refuz probe biologice
daca nu mai fac apel,la finalul acestor luni trebuie sa fac iar scoala de soferi?
Răspuns la discuția refuz probe biologice
multumesc
Răspuns la discuția SENTINTA
multumesc,dar daca nu mai fac apel si ramane cele 8 luni cu suspendare la finalul acestora trebuie sa fac iar scoala de soferi?
Răspuns la discuția SENTINTA
daca s-ar dispune amanarea aplicarii pedepsei,in cat timp as lua permisul.
as putea cere amenda in schimbul acestor 8luni?
Discuție SENTINTA
buna ziua.Am permisul retinut pentru refuz probe biologice de cateva luni.am avut proces si miau dat 8 luni cu suspendare sub supraveghere si 60 de zile munca in folosul comunitatii.Intrebarea mea este,daca fac apel care ar fi varianta cea mai buna pentru mine ca sa recuperez permisul cel mai repede posibil???

buna ziua.Am permisul retinut pentru refuz probe biologice de cateva luni:(.am avut proces si miau dat 8 luni cu suspendare sub supraveghere si 60 de zile munca in folosul comunitatii.Intrebarea mea este,daca fac apel care ar fi varianta cea mai buna pentru mine ca sa recuperez permisul cel mai repede posibil???



Răspuns la discuția permis
Pai de ce mea zis că pot circula avocatul ,in cel mai rău caz a zis că imi pune o amenda că nu am permisul la mine,că permisul nu me suspendat dor reținut pina la rezolvarea cazului
Răspuns la discuția permis
cu copia de pe permis