avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... permis
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei penale - reguli, acte, termene, căi de atac

permis

Buna ziua,am avut permisul suspendat pt. refuz de probe biologice,am avut proces si mi-au dat 8 luni cu suspendare.intrebarea mea este cand pot da iar de permis,daca au trecut cele 8 luni de la finalizarea procesului?
Vă puteți prezenta la examen pentru obținerea unui nou permis de conducere, pentru toate categoriile avute anterior, după un an de la data rămânerii definitive a hotărârii de condamnare prin care s-a dispus suspendarea executării pedepsei sub supraveghere.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Anularea permisului de conducere costyn79 costyn79 am condus u7n autoturism sub influenta bauturilor alcoolice si mia fost anulat permisul de conducere .pe 13 dec 2012 sa incheiat procesul si am primit o ... (vezi toată discuția)
Cum procedez ? Karembeu88 Karembeu88 Buna dimineața am fost prins cu 1.20 in fiola .. am refuzat probele biologice deoarece ma m speriat nu am mai avut de a face cu politia rutieră de 5 ani de ... (vezi toată discuția)
Condamnare cu suspendare - cand pot sustine examen pentru redobandirea permisului? costelizi costelizi am primit 3 ani cu suspendare pentru ca am condus sub influenta alcoolului si refuzul probelor biologice . cand am dreptul sa dau dinou examen pentru permis? (vezi toată discuția)