avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1042 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... SENTINTA
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

SENTINTA

buna ziua.Am permisul retinut pentru refuz probe biologice de cateva luni.am avut proces si miau dat 8 luni cu suspendare sub supraveghere si 60 de zile munca in folosul comunitatii.Intrebarea mea este,daca fac apel care ar fi varianta cea mai buna pentru mine ca sa recuperez permisul cel mai repede posibil???

Ultima modificare: Luni, 10 Iulie 2017
marie12, utilizator
Cel mai recent răspuns: marie12 , utilizator 12:40, 11 Iulie 2017
Daca s-ar dispune amânarea aplicării pedepsei.
daca s-ar dispune amanarea aplicarii pedepsei,in cat timp as lua permisul.
as putea cere amenda in schimbul acestor 8luni?
Ultima modificare: Luni, 10 Iulie 2017
marie12, utilizator
Dacă se dispune amânarea aplicării pedepsei si nu va impune ca obligatie sa nu conduceti, vi se restituie permisul, amenda penală înseamnă condamnare, permisul se anulează.
multumesc,dar daca nu mai fac apel si ramane cele 8 luni cu suspendare la finalul acestora trebuie sa fac iar scoala de soferi?
In acest caz, după un an de zile de la rămânerea definitivă a hotărârii de condamnare puteti susține examen pentru un nou permis.

Alte discuții în legătură

Refuz probe biologice marie12 marie12 buna ziua.Am permisul retinut pentru refuz probe biologice de cateva luni:(.am avut proces si miau dat 8 luni cu suspendare sub supraveghere si 60 de zile ... (vezi toată discuția)
Aseară am condus mașina 30 metri cu o alcolemie de 0.66 in ... Ionut2345 Ionut2345 Aseară am condus mașina 30 metri cu o alcolemie de 0.66 in aerul expirat . Ulterior am fost dus la UPU pentru analize, nu au fost anumite evenimente, avarii ... (vezi toată discuția)
Recuperare permis ciupicss ciupicss Buna ziua si La multi ani !! As avea si eu o mica intrebare.. In aprilie 2015 mi-a fost retinut permisul cu dovada fara drept de circulatie pentru ... (vezi toată discuția)