avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 618 soluții astăzi
Forum Activitate Consuela Veronica

Activitate Consuela Veronica

Discuție legislatie
Ma poate ajuta cineva cu formele actualizate pana la data de 29.12.2017 a urmatoarelor legi:
-legea nr. 80/1995
-Ordinul M 64/2013
-Ordinul MAI nr. 177/2016
-Legea nr. 223/2015
-Ordinul comun nr. M.24/30/8147/2016
-Legea nr. 677/2001
-Hotararea Guvernului Romaniei nr. 585/2002
-HGR nr. 1490/2004
-HGR 1492/2004
-OG nr. 27/2002
-Ordinul MAI nr. 119/2016
-Legea nr. 53/2003 Republicata
- Legea nr. 176/2010
-Hotararea Guvernului 442/1992
M-am inscris la un concurs si aceasta este bibliografia, insa pe net nu gasesc formele cele mai actuale si am emotii ca nu voi reusi sa invat ceea ce trebuie( am patit-o in cazul altui concurs)
Va multumesc pentru ajutor!
Discuție Adeverinta
Buna ziua, daca sunt pe concediu de maternitate si as avea nevoie de o adeverinta care sa.mi ateste vechimea in specialitatea studiilor pt a ma inscrie la un concurs oare mi se va elibera de la firma? Sau trebuie sa imi incetez contractul pt o astfel de adeverinta?
Va rog sa ma lamuriti daca se poate, momentan sunt in concediu de maternitate, firma la care sunt angajata este foarte neserioasa, am avut diverse probleme cu patronii. As vrea sa stiu: daca imi dau demisia si ma angajez in alta parte dar poate nu reusesc sa am continuitate a contractului de munca, as mai putea primi stimulentul de insertie? Multumesc
Ratele au fost achitate cu multi ani in urma, insa mama isi face griji ca tata are domiciliul acolo de peste 20 de ani si zice ea ca in perioada cand a terminat de platit apartamentul ea nu muncea, doar tata, si sa nu se interpreteze ca ar fi platit din banii lui.
Nu a contribuit la plata ratelor, la scurt timp dupa ce s.a mutat la mama, ea a reusit sa cumpere apartamentul, si nu exista absolut nici o chitanta pe numele lui cu vreo investitie sau ceva de genul de.a lungul acestor ani.
Buna. Parintii mei sunt necasatoriti si locuiesc in apartamentul care este intabulat pe numele mamei mele. Se inteleg foarte rau, au ajuns chiar sa imparta cheltuielile jumi juma...fiecare cu banii lui. Problema este ca tata ii cere mamei sa vanda apartamentul si sa ii dea jumate din bani, ca de nu o da in judecata. Mentionez ca mama a dobandit apartamentul pe vremea lui Ceausescu,( era casatorita cu altcineva, dupa care a divortat) a platit rate si dupa perioada ceausista l.a cumparat, cand deja locuia tatal meu cu ea. Se poate ca tata sa obtina vreun drept?