avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 754 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Mai pot primi stimulent de insertie daca am ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Mai pot primi stimulent de insertie daca am intrerupere in contractul de munca?

Va rog sa ma lamuriti daca se poate, momentan sunt in concediu de maternitate, firma la care sunt angajata este foarte neserioasa, am avut diverse probleme cu patronii. As vrea sa stiu: daca imi dau demisia si ma angajez in alta parte dar poate nu reusesc sa am continuitate a contractului de munca, as mai putea primi stimulentul de insertie? Multumesc

Alte discuții în legătură

Schimbare loc de munca in timpul stimulentului de insertie mariana07 mariana07 Hristos a inviat! Am reluat activitatea dupa CIC, si am fost intampinata intr-un mod neplacut si sunt privita intr-un mod neplacut pentru ca m-am ... (vezi toată discuția)
Revenirea din concediu de crestere copil la un alt loc de munca dobrealina23 dobrealina23 Buna ziua! Am nascut pe data de 7.11.2013 iar in prezent sunt in concediu postnatal. Incepand cu luna ianuarie 2014 as dori sa intru in concediu de crestere a ... (vezi toată discuția)
Incetare cim in timpul ccc GeoSt GeoSt Buna ziua! Momentan sunt in CCC de 1an si 6 luni si as dori sa demisionez de la actualul loc de munca (sau incetarea contractului cu acordul ambelor parti ... (vezi toată discuția)