avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 743 soluții astăzi
Forum Activitate karina22

Activitate karina22

Răspuns la discuția Apartament ANL
multumesc, e pentru provinice, o sa caut.
Eu nu am facut nici o cerere, eu m-am prezentat conform hartiei primita de la executor sa imi ridic banii retinuti in plus....cand colo..imi da doar o diferenta de ....,ca ceilalti ii retine.Ma uit pe hartie care vroia sa mi-o dea sa semnez...era doar hartia de mers la banca sa ridic diferenta de bani..nu era nicaieri specificat ce este cu diferenta de bani ramasa.
Inca o data, mi se pare normal sa mi se dea banii retinuti in plus, daca am de achitat ceva,,o taxa.,,trebuie sa fiu instiintat si ma duc si achit, el nu e brokerul meu..contabilul mue..sa faca ce vrea cu banii mei.
prin MJ se intelege Ministerul Justitiei?
da, eu atat imi doresc ca minumul de lucrari pe care le fac sa nu fie prinse in costul apartamentului sau sa se deduca din evaluare.O sa incerc sa fac eu o evaluare anul acesta cu poze, multumesc.
bine, am inteles asta..dar cine ii da voia sa opreasca din banii mei aceasta "taxa"?aia sunt banii mei..nu reprezinta taxa..nu reprezinta altceva...daca am de plata ceva..in suma de...trebuie sa fiu instiintat si daca vreau achit, daca nu suport consecintele respective.Acei bani nu reprezinta o prorire instituita de cineva..reprezinta niste bani care au fost opriti in plus si care trebuiau returnati, spune ceva gresit?
Multumesc,o sa caut pe internet sa vad unde au sediul in orasul meu si probabil asa voi face.
Buna seara,
In urma unui contract de credit mi s-a pus proprire pe conturile detinute dar si la locul de munca unde aveam contractul suspendat de 2 saptamani pentru concediu de crestere copil cand a fost trimisa proprirea.In esenta creditul a fost achitat dar s-a oprit o suma de bani, adica 830 de lei-.acesti bani au fost opriti de la servici pe 15 ale lunii,iar pe 16 s-a retras din nou tot debitul restantin valoare de 5400 lei.Pentru acei 830 am primit hartie de la executor in posta precum sa ma duc sa ridic banii de la sediul lui sau sa specific un cont unde doresc sa fie depusi, totodata el impunand cauza ca banii au fost retrasi gresit de firma la care lucrez..desi au fost retrasi inainte de a se debita si contul personal de la alta banca.
Pentru proprire am facut contestatie la executare,termenul fiind in luna noiembrie.
Am fost la executor sa ridic banii,mi-a cerut nr de cont si nu am vrut sa il dau deoarece am venit sa ridic banii de la sediu pentru a evita eventualele comisioane bancare.De la sediu nu s-au pututridica banii decat daca imi face o hartie de ridicare bani de la AlphaBank in suma de 700, ceilalti 130 a spus ca ii opreste ca a trimis dosarul pentru contestatie la judecatorie, asta ar fi taxa de transport.
Legal nu este sa imi dea cei 830 de lei daca acestia s-au oprit in plus?
Daca eu trebuie sa suport aceste costuri impuse de el pentru transport dosarul la judecatorie nu trebuie sa existe o hartie..o instiintare de plata ceva?.ce legatura are suma proprita in plus cu aceasta taxa?Am fost data afara din birou facandu0ma nesimtita ca l-am pus sa completeze hartia pentru banca pentru restituirea banilor si a pierdut timpul cu mine tipanad ca imi pune proprire si pe cei 130 de lei daca vrea.
Acesti bani sunt blocati de 1 luna si jumatate la el eu fiind in concediu de crestere copil, nu se poate face o plangere impotriva lui?Mentionez ca acesti bani sunt trecuti pentru restituire si in dosarul de contestatie la executare.
Multumesc
da...din pacate cam aveti dreptate, au incercat la primarie sa imi impuie capul sa investesc cat vreau si sa pastrez chitantele...o sa incerc sa imi fac minumul de a locui....tras gaz centrala si 2-3 geamuri,o evaluare facuta d emine plus poze si chitante...si o sa mai rabdam 7-8 luni.Multumesc
Discuție Apartament ANL
Buna seara,
sper sa postez unde trebuie problemuta mea.Avem un apartament in care suntem chiriasi, acuma el este in categoria Fond garantare Stat, sunt facute pentru cei care au fost stramutati din casele lor..Am discutat la primarie pentru cumpararea acestuia si mi s-a spus ca dupa ce trece 1 an de cand am incheiat contarctul de inchiriere, am voie sa il cumpar..cash sau in rate.Acest apartament inainte de a se vinde va trebui evaluat, am inteles ca va veni evaluator de la Bucuresti..eu fiind din provincie.Eu cum pot face investitii in el ca sa locuiesc, aceste investitii nefiind prinse in evaluarea ce va avea loc la anul?Nu are gaz tras separat..nu are incalzire.De la primarie mi s-a spus sa fac niste poze, filmulete si sa pastrez toate chitantele de la centrala..gaz si ce mai fac eu acolo.NU mi se pare a avea acoperire juridica faptul ca eu fac un filmulet si il arat la evaluator la anul.
Multumesc