da, avem tabelul de semnaturi, acordul din 20 apartamente 1 nu vrea asociatie noua( restant cu datorii), tabelele cu semnaturile pt presedinte, administrator,cenzor, acordul locatarilor transformare uscator in sediu asiciatie.
doresc sa infiintez o asociatie de proprietari prin desprindere ( asociatia veche datorii foarte mari la radet) am fost la avocat si mi-a spus ca intai sa reglementam problema cu contorizarea.
intrebarea este:
pot infiinta asociatia noua fara contorizare, deoarece prin noua asociatie la compania de apa se face bransament separat, iar la radet cam 90% trec pe gaz. eu ca si persoana fizica sunt cam "legat de picioare" si prefer sa am asociatia, apoi sa pleluam contractele la enel,etc.
sunt o gasca mana-n mana, furt la avizier, facturi umflate, lucrari pe hartie, in realitate.... fondul de reparatii (is platesc dame de companie) lozinci gen (lumina pe scara consuma mult, fiind automata) etc,etc,etc.
e prima mea postare pe forum daca este intr-o categorie gresita scuze anticipat.
doresc sa stiu de unde pot descarca un model plangere penala si unde o pot depune, impotriva administratorului de bloc, deoarece fara acordul proprietarilor sub falsa semnatura da acord societatilor de cablu sa gaureasca scara blocului, fara sa repare si sa faca curat dupa "lucrarea" lor, isi incaseaza partea leului de la firmele de cablu, pe hartie toate reparatiile sunt mai ceva decat unele noi, in realitate la subsoluri este dezastru.cum toate au o limita, trebuiesc luate masuri.