avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 811 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plangere pt administratorul de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plangere pt administratorul de bloc

salut.

e prima mea postare pe forum daca este intr-o categorie gresita scuze anticipat.

doresc sa stiu de unde pot descarca un model plangere penala si unde o pot depune, impotriva administratorului de bloc, deoarece fara acordul proprietarilor sub falsa semnatura da acord societatilor de cablu sa gaureasca scara blocului, fara sa repare si sa faca curat dupa "lucrarea" lor, isi incaseaza partea leului de la firmele de cablu, pe hartie toate reparatiile sunt mai ceva decat unele noi, in realitate la subsoluri este dezastru.cum toate au o limita, trebuiesc luate masuri.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 20:58, 1 Martie 2019
Inainte de a-i face plangere penala (oare ce infractiuni a savarsit?) reclamati-l la presedintele asociatiei.
Poate descoperiti intre timp ca unele chestiuni descrise nu sunt penale, ca de exemplu aceea cu gunoiul nematurat de pe urma reparatiilor.
sunt o gasca mana-n mana, furt la avizier, facturi umflate, lucrari pe hartie, in realitate.... fondul de reparatii (is platesc dame de companie) lozinci gen (lumina pe scara consuma mult, fiind automata) etc,etc,etc.
Discutati cu vecinii dumneavoastra, cu cei care nu sunt din "gasca" si vedeti ca puteti schimba multe in bine.
Atentie sporita cu orice fel de plangere penala,deoarece daca in final nu se confirma acuzele,reclamantul risca sa suporte consecintele actelor si actiunilor sale
Anterior oricarui demers impotriva administartorului de imobil,verificati temeinic cui apartine acordul pentru instalarea cablurilor,stiut fiind faptul ca administratorul de imobil este angajatul asocioatiei de proprietari cu limita de competenta de executie hotarari ale adunarii generale,decizii dispuse de catre presedinte si comitetul executiv
De regula,intr-o asociatie de proprietari/locatari,toate problemele ar trebui sa fie solutionate cu intelegere,cu intelepciune si cu toleranta
Orice abordare gresita poate genera dispute si animozitati intre parti-uneori numai datorita gresitei interpretari a rezultatelor unor actiuni fara cunoasterea temeinica a factorilor implicati si direct implicati in materializarea actiunilor.
Initial discutati direct cu reprezentantul legal al asociatiei
Ulterior puteti sesiza serviciul specializat din primarie si in extremis politie,parchet
Buna seara!
As avea și eu nevoie de un sfat.
Mama mea bolnava cu cancer in 2017 a trebuit să plece din țară pentru tratamente in străinătate.Am făcut cerere pentru a o scade de la întreținere pe o perioadă nedeterminată la Asociația de locatari , rămânând doar sora mea in evidenta și a fost aprobată.Nu ne-au dat nici un duplicat ci doar ne-au arătat cererea semnată de administrator.
Uitandu-ma in urma la plățile făcute am constatat că mama nu a fost scoasă și că în toată perioada sora mea a plătit pentru două persoane.M-am dus să întreb de ce.. noua administratoare a spus că este imposibil ..uitandu-se in dosare a găsit cererea noastră,care era și aprobată și a spus că vor verifica și ne vor anunța.Timpul a trecut,noi cu mama in faza terminala de boală nu ne-am mai gândit la asta.In seara asta insa am intrat iar la Asociație și am întrebat...d-na respectiva mi-a spus că nu există nici o cerere.Am rugat-o să deschidă dosarul însă a refuzat..sub pretext că atunci când mă voi calmă o va face.Am tăcut...ea nimic...am plecat și imediat am făcut o cerere ptr a cere un duplicat .Nu am apucat să îl duc deoarece închisese deja.
As dori totuși un sfat..ce ar trebui să fac in aceasta situație?
Va mulțumim anticipat!
O primăvară liniștită tuturor.

Ps.am dovezile călătoriei mamei dus-intors.
Ultima modificare: Vineri, 1 Martie 2019
Daniela19747, utilizator

Alte discuții în legătură

Proprietate comuna winter_wind winter_wind In cazul in care v-ati mai intalnit cu o situatie asemanatoare, va rog sa furnizati o solutie la urmatoarea problema: un prestator de servicii, furnizor de ... (vezi toată discuția)
Suprafata utila a apartamentelor de pe scara blocului Faulkner Faulkner Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti de unde pot afla valorile suprafetelor utile ale apartamentelor de pe scara blocului . Ar fi utila alta sursa decat ... (vezi toată discuția)