avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 953 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... plangere pt administratorul de bloc
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

plangere pt administratorul de bloc

salut.

e prima mea postare pe forum daca este intr-o categorie gresita scuze anticipat.

doresc sa stiu de unde pot descarca un model plangere penala si unde o pot depune, impotriva administratorului de bloc, deoarece fara acordul proprietarilor sub falsa semnatura da acord societatilor de cablu sa gaureasca scara blocului, fara sa repare si sa faca curat dupa "lucrarea" lor, isi incaseaza partea leului de la firmele de cablu, pe hartie toate reparatiile sunt mai ceva decat unele noi, in realitate la subsoluri este dezastru.cum toate au o limita, trebuiesc luate masuri.
Cel mai recent răspuns: Adam Grecu , utilizator 20:58, 1 Martie 2019
Doamna Daniela, nu ati mai postat acest topic? www.avocatnet.ro/forum/discu... ?
Eu v-am raspuns deja "dincolo" !
Va doresc o primavara frumoasa!
Ultima modificare: Vineri, 1 Martie 2019
Adam Grecu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate comuna winter_wind winter_wind In cazul in care v-ati mai intalnit cu o situatie asemanatoare, va rog sa furnizati o solutie la urmatoarea problema: un prestator de servicii, furnizor de ... (vezi toată discuția)
Suprafata utila a apartamentelor de pe scara blocului Faulkner Faulkner Buna ziua ! Va rog sa-mi spuneti de unde pot afla valorile suprafetelor utile ale apartamentelor de pe scara blocului . Ar fi utila alta sursa decat ... (vezi toată discuția)