winter_wind a scris:
sau daca s-au inteles cu administratorul e ok?
Sunteti pe aproape de raspuns.
O firma de cablu stie ca trebuie sa aiba acceptul asociatiei pentru a instala, a intra cu instalatia intr-un bloc.
Acest accept este dat de conducerea asociatiei, adica de preserdintele asociatiei si nu de administrator.
Pentru ca ati intrebat daca ne-am intalnit cu o situatie asemanatoare, va spun ca ne-am confruntat de mai multe ori cu asemenea situatii. Concret vin 2-3 sau 7 vecini cu reprezentantul firmei de mana si solicita acordul presedintelui pentru a se instala o noua retea ( ca firma e buna, ca asigura ...). Presedintele pune eventual anumite conditii de program de lucru, de curatenie, o taxa fixa sau o contributie lunara a firmei la fondurile asociatiei, etc. Semneaza un document, un accept si oamenii se apuca de lucru. Sigur ca si daca se afiseaza acest document nu vor sti, nu vor vrea sau nu vor avea timp sa-l citeasca nici jumatate din proprietari.
Asa ca ne-am trezit si noi cu rexclamatii si suparari din partea unor proprietari care au crezut ca o firma instaleaza cablurile si gauresc peretii "dupa placul lor", fara acordul nimanui, etc.
Asa ca interesati-va la presedintele asociatiei. Sigur ca stie si administratorul de acest lucru dar acceptul este dat de presedinte.