avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... proprietate comuna
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

proprietate comuna

In cazul in care v-ati mai intalnit cu o situatie asemanatoare, va rog sa furnizati o solutie la urmatoarea problema: un prestator de servicii, furnizor de televiziune prin cablu, vine sa gaureasca in scara blocului si sa amplaseze, dupa bunul plac, instalatii pe peretii exteriori ai unor apartamente.
proprietarii in cauza cum pot refuza aceasta? care este cadrul legal?
sau daca s-au inteles cu administratorul e ok?
va multumesc!
Cel mai recent răspuns: proprietaru , utilizator 19:26, 28 Ianuarie 2010
unde e logica dvs..intrarea in bloc este la ..parter..si nu trebuie sa trec de et 2....nu?
2. Si daca am contractat dupa ce ati contractat? simplu ..nu este voie sa modificati contractul si daca reusiti..trebuie sa reiese din contract..bucatica..
Ultima modificare: Joi, 28 Ianuarie 2010
proprietaru, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Proprietate comuna pe cote parti, fortata si perpetua marius29_86@yahoo.com marius29_86@yahoo.com Buna ziua! Problema mea este urmatoarea: Ieri, au venit niste domni, angajati ai unei firme care ofera servicii de televiziune prin cablu, si au inceput sa ... (vezi toată discuția)
Infrastructura cablu tv bloc nou cgilmeanu cgilmeanu Buna ziua! Bloc nou, dat in folosita anul acesta. Are o infrastructura de cablu TV coaxial facuta prin șapă, prin pereți, în toate apartamentele. Firma ... (vezi toată discuția)
Asociatia & provider de cablu tv, internet, telefonie ContSters140065 ContSters140065 Buna ziua! Am o intrebare. 1. La cine pot sa ma adresez pentru a intra in posesia contractului incheiat dintre asociatie si RDS/RCS, deoarece acestia ... (vezi toată discuția)