avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 987 soluții astăzi
Forum Activitate Gabrielalui

Activitate Gabrielalui

Eu vreau să-l fac sa plătească chiar si amenzi la ANAF pt ca mi-a făcut mult rau si mie si copiilor si merita sa plateasca
Discuție Viol cu sarcina
Am fost violată de un bărbat pe care il cunoscusem pe Facebook si am rămas insarcinata , ca sa nu il denunț cand am aflat ca sunt insarcinata mia promis ca ma ia de soție si sa păstrez sarcina .. A stat cele 9 luni de sarcina cu mine iar cu 2 sapt înainte sa nasc a plecat.. Am 2 copii gemeni de care pe el nu il interesează.. Ce pot face in aceasta situație? Pot să-l denunț să-l dau in judecata?va rog sa ma sfătuiți cum trebuie sa procedez
Buna ziua.. Am 2 noi nascuti gemeni rezultați dintr-o relatie fara căsătorie .. Înainte cu 2 sapt sa nasc tatăl copiilor ma părăsit si nu il mai interesează de copii ,dupa ce am nascut a venit doar sa facă testul paternal si atat ,ma jignit si el si familia lui in toate felurile chiar si in ziua cand trebuia sa nasc. El este lautar si nu isi declara veniturile la stat cu toate ca are venituri substantioase are formatie si canta la nunți , botezuri etc..el nu vrea să-mi de-a pensia alimentara conform veniturilor lui ci minimul pe economie adică 300 lei pe luna pt ambi copii .. As vrea să-l dau in judecata pt pensia alimentara , custodia copiilor si chiar si daune morale .. Va rog sa ma sfătuiți ce trebuie sa fac