avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 917 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Viol cu sarcina
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Viol cu sarcina

Am fost violată de un bărbat pe care il cunoscusem pe Facebook si am rămas insarcinata , ca sa nu il denunț cand am aflat ca sunt insarcinata mia promis ca ma ia de soție si sa păstrez sarcina .. A stat cele 9 luni de sarcina cu mine iar cu 2 sapt înainte sa nasc a plecat.. Am 2 copii gemeni de care pe el nu il interesează.. Ce pot face in aceasta situație? Pot să-l denunț să-l dau in judecata?va rog sa ma sfătuiți cum trebuie sa procedez
Cel mai recent răspuns: Adolfina Pop , Consultant fiscal 08:37, 28 Octombrie 2016
Buna seara
va trebui sa solicitati prin instanta sa recunoasca copii si sa plateasca pensia alimentara
Buna ziua,
Pentru infractiunea de viol trebuia sa faceti plangere imediat dupa ce s-a consumat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viol Popa.A Popa.A Bună seara! In urma cu 1 an, o doamna a fost violată de un bărbat, vecin din împrejurarea casei. Nu a spus nimic de frica sotului care este agresiv. In ... (vezi toată discuția)
Pensia de intretinere, venituri reale nedeclarate Gabrielalui Gabrielalui Buna ziua.. Am 2 noi nascuti gemeni rezultați dintr-o relatie fara căsătorie .. Înainte cu 2 sapt sa nasc tatăl copiilor ma părăsit si nu il mai ... (vezi toată discuția)