avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 869 soluții astăzi
Forum Activitate andreiagiugastru

Activitate andreiagiugastru

Custodie comuna,copilul cu domiciliul la mine(mama). Tatal imi interzice sa las copilul in grija cuiva chiar si o ora fara sa i comunic...efectiv eu trebuie sa stau 24 din24 cu el,nu lucrez ,nu pot lipsi o ora de langa copil ca trebuie neaparat sa i zic cu cine a ramas altfel mereu ameninta cu protectia copilului si scandal daca afla ca cineva sta cu copilul cat merg eu la magazin sau la banca sau etc. Este normal?! Consider o forma de santaj,abuz psihic si emotional asupra mea,carcera. O mama singura,fara loc de munca,fara venit,cu un copil de nici 3 ani...are dreptul sa mai continue viata in vreun fel? Nu l intereseaza ce mananca sau cu ce se imbraca,nu i da un leu,efectiv atat..cu cine sta copilul ca sa ma blocheze in a iesi pe usa si a mi gasi o sursa de trai. Imi cere bona cu acte,cu contract...eu nu lucrez..singurul venit este alocatia de 156 de lei...nu mi permit. Cresa nu este,sa l duc la cresa sa ma angajez,gradinite inchise,sa l las cu cineva vrea contract ...ce pot sa fac sa gasesc o solutie sa ma pot descurca intr un fel?
Buna ziua! Va rog sa ma luminati intr o problema.o scoala tine lacat pe poarta de dimineata de la 8 pana se termina cursurile.un elev face zilnic pe ostasul cu lacatul in mana....daca intra careva sau iese...cica pentru siguranta.sa avem pardon...cat de grava este masura luata? Ce lege o contrazice sa ma pot face inteleasa in consiliul de administratie.elevul trebuie sa mearga la ora nu sa faca paza la poarta...ca la puscarie