Custodie comuna,copilul cu domiciliul la mine(mama). Tatal imi interzice sa las copilul in grija cuiva chiar si o ora fara sa i comunic...efectiv eu trebuie sa stau 24 din24 cu el,nu lucrez ,nu pot lipsi o ora de langa copil ca trebuie neaparat sa i zic cu cine a ramas altfel mereu ameninta cu protectia copilului si scandal daca afla ca cineva sta cu copilul cat merg eu la magazin sau la banca sau etc. Este normal?! Consider o forma de santaj,abuz psihic si emotional asupra mea,carcera. O mama singura,fara loc de munca,fara venit,cu un copil de nici 3 ani...are dreptul sa mai continue viata in vreun fel? Nu l intereseaza ce mananca sau cu ce se imbraca,nu i da un leu,efectiv atat..cu cine sta copilul ca sa ma blocheze in a iesi pe usa si a mi gasi o sursa de trai. Imi cere bona cu acte,cu contract...eu nu lucrez..singurul venit este alocatia de 156 de lei...nu mi permit. Cresa nu este,sa l duc la cresa sa ma angajez,gradinite inchise,sa l las cu cineva vrea contract ...ce pot sa fac sa gasesc o solutie sa ma pot descurca intr un fel?
Sa gaseasca el persoana potrivita, cu contract, sa o si plateasca. Daca nu e in stare de asta, nu il luati in seama si lasati copilul cu cine credeti de cuviinta.
Pensie plateste ?
Custodie
pop_maria
mama cu un copil din afara casatoriei.....copilul poarta numele mamei.....ii este incredintat prin hot def psre crestere..etc.....va pleca sa lucreze sezonier ... (vezi toată discuția)