avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 291 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate Am dreptul sa las copilul cu cineva fara sa comunic ...
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

Am dreptul sa las copilul cu cineva fara sa comunic tatalui?

Custodie comuna,copilul cu domiciliul la mine(mama). Tatal imi interzice sa las copilul in grija cuiva chiar si o ora fara sa i comunic...efectiv eu trebuie sa stau 24 din24 cu el,nu lucrez ,nu pot lipsi o ora de langa copil ca trebuie neaparat sa i zic cu cine a ramas altfel mereu ameninta cu protectia copilului si scandal daca afla ca cineva sta cu copilul cat merg eu la magazin sau la banca sau etc. Este normal?! Consider o forma de santaj,abuz psihic si emotional asupra mea,carcera. O mama singura,fara loc de munca,fara venit,cu un copil de nici 3 ani...are dreptul sa mai continue viata in vreun fel? Nu l intereseaza ce mananca sau cu ce se imbraca,nu i da un leu,efectiv atat..cu cine sta copilul ca sa ma blocheze in a iesi pe usa si a mi gasi o sursa de trai. Imi cere bona cu acte,cu contract...eu nu lucrez..singurul venit este alocatia de 156 de lei...nu mi permit. Cresa nu este,sa l duc la cresa sa ma angajez,gradinite inchise,sa l las cu cineva vrea contract ...ce pot sa fac sa gasesc o solutie sa ma pot descurca intr un fel?
Ultima modificare: Vineri, 10 Iulie 2020
andreiagiugastru, utilizator
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:29, 10 Iulie 2020
Sa gaseasca el persoana potrivita, cu contract, sa o si plateasca. Daca nu e in stare de asta, nu il luati in seama si lasati copilul cu cine credeti de cuviinta.
Pensie plateste ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Custodie pop_maria pop_maria mama cu un copil din afara casatoriei.....copilul poarta numele mamei.....ii este incredintat prin hot def psre crestere..etc.....va pleca sa lucreze sezonier ... (vezi toată discuția)
In cazul in care exista custodie comuna, poate sa retraga tatal ... alina5ram alina5ram in cazul in care exista custodie comuna, poate sa retraga tatal copilul de la cresa fara acordul mamei? (vezi toată discuția)
Ajutor pentru mama care isi creste singura copilul in varsta de 2 anisori martinolivia1984 martinolivia1984 Buna ziua, As avea rugamintea de a ma ajuta si informa in legatura cu posibilitatea obtinerii unui ajutor financiar( stat, institutie, organizatie care se ... (vezi toată discuția)