avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 642 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Ajutor pentru mama care isi creste singura copilul in ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Ajutor pentru mama care isi creste singura copilul in varsta de 2 anisori

Buna ziua,
As avea rugamintea de a ma ajuta si informa in legatura cu posibilitatea obtinerii unui ajutor financiar( stat, institutie, organizatie care se ocupa cu ajutorul mamelor singure) sau o persoana in grija caruia pot lasa copilul in varsta de 2 anisori, care mi s-a imbolnavit la cresa si mi s-a sus sa nu-l mai duc pentru ca ii fac doar rau,Mentionez ca lucrez si am un salariu de 530 ron, venit din care imi cresc singura copilul, in situatia in care renunt la serviciu pentru a putea sta cu copilul nu mai obtin nici un venit.

Multumesc frumos si astept raspunsul dumnevoastra cat mai curand.
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 18:03, 18 Aprilie 2012
Depinde mult de unde sunteti pentru a gasi institutiile, ong-uri, care efectiv se ocupa cu aceste probleme si pot sa raspunda la nevoiile dv. Daca ne spuneti noua unde va aflati putem sa va ajutam cate putin cu niste informatia. O zi buna!
Buna ziua,
Sunt din jud. Bihor, Loc. Oradea.

Astept raspunsul dumnevoastra.
Momentan poti sa gasesti aici niste informatia:

Administratia Sociala Comunitara Oradea
Str. Primariei Nr. 42
410209, Oradea

Tel. : 0259.44.16.77
Fax.: 0259.44.16.78
E-mail: asco@rdsor.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocatul poporului - cedo si drepturile omului ContSters185853 ContSters185853 Va rog sa ma ajutati in aceasta problema: Cum stiu care este avocatul poporului si cum il gasesc in Oradea, jud. Bihor? (vezi toată discuția)
Drepturile mamei singure livia456 livia456 Buna ziua, sunt o mama singura. am un copilas minor. ce drepturi legale am pentru copil? Mentionez ca am serviciu. (vezi toată discuția)
Ajutor social mama singură cu un copil minor Andreea-Stefania Andreea-Stefania Poate beneficia de ajutor social o mama care creste singura copilul minor daca singurele venituri sunt: pensia de urmas a copilului 600 lei, alocația de stat ... (vezi toată discuția)