avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 466 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Discuţii politice şi legislaţie ... Avocatul Poporului - CEDO si drepturile omului
Discuție deschisă în Discuţii politice şi legislaţie electorală

Avocatul Poporului - CEDO si drepturile omului

Va rog sa ma ajutati in aceasta problema: Cum stiu care este avocatul poporului si cum il gasesc in Oradea, jud. Bihor?
Cel mai recent răspuns: ContSters185853 , utilizator 13:34, 20 Octombrie 2011
Puteți găsi pe Internet toate informațiile pe care le doriți: căutând pe google.com expresia "avocatul poporului" găsiți saitul oficial www.avp.ro; acolo dând click pe butonul „Personal” din lateral aflați că în prezent funcția e ocupată de dl. IANCU Gheorghe; dând click pe butonul „Informatii utile” găsiți o pagină care conține și numere de telefon și o adresă de email; în plus, în aceeași pagină există un link referitor la birouri teritoriale; dacă dați click pe el găsiți și lista cu datele de contact ale birourilor teritoriale - pentru Oradea, acestea sunt: Str. Mihai Eminescu, nr.2, mun. Oradea, jud. Bihor, tel./fax: 0259.440.535, E-mail: avpbihor@avp.ro.
asta am gasit si eu! ms

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Consilieri juridici stagiari anamariasandor anamariasandor Buna!Stie cineva cum imi gasesc Consilierii Juridici indrumatori? Statutul spune ca se aplica regulile din Legea 51...nepotisme si aici? (vezi toată discuția)
Inselaciune sau publicitate mincinoasa privind free hosting eliasav eliasav Cautand servicii de gazduire gratuita a unui site, un bun prieten a ajuns la site-ul http://www.3x.ro unde si in prezent firma 3x Media International SRL cu ... (vezi toată discuția)
Certificat constatare deces isty isty buna am o mare problema tatal meu a murit cand eram mic(de 2 luni) mama sa recasatorit ideea este ca nu pot afla de ce a murit tatal meu natural cum sa ... (vezi toată discuția)