avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 814 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Învăţământ - probleme ... legal? elev de paza la poarta scolii
Discuție deschisă în Învăţământ - probleme juridice conexe

legal? elev de paza la poarta scolii

Buna ziua! Va rog sa ma luminati intr o problema.o scoala tine lacat pe poarta de dimineata de la 8 pana se termina cursurile.un elev face zilnic pe ostasul cu lacatul in mana....daca intra careva sau iese...cica pentru siguranta.sa avem pardon...cat de grava este masura luata? Ce lege o contrazice sa ma pot face inteleasa in consiliul de administratie.elevul trebuie sa mearga la ora nu sa faca paza la poarta...ca la puscarie

Alte discuții în legătură

Privarea de libertate....in scoli AlexMihus AlexMihus As vrea sa va intreb daca este legala \\\\"sechestrarea\\\\" elevilor in institutiile de invatamant. In liceul in care invat, elevilor le este interzis sa ... (vezi toată discuția)
Regulamentul in scoli mai ceva ca la puscarie!!!!! lilianacatana lilianacatana Sunt mama unei eleve in clasa aIVa si matusa unei eleve in clasa I a ,de ceva timp ne este interzis parintilor sa mergem cu copii la scoala dimineata si sa ... (vezi toată discuția)
Furt de telefon criscristina_66 criscristina_66 Sunt in clasa a 9a la liceu. Joi de dimineata am intarziat la scoala si nu am mai putut intra. Am stat cu un coleg de clasa X afara din scoala. Dupa ce s-a ... (vezi toată discuția)