avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 897 soluții astăzi
Forum Activitate Mariiord

Activitate Mariiord

Buna seara. Tatăl meu a plătit impozit pe un teren timp de 27 ani, după care a decedat si am plătit in continuare la primărie impozit pt suprafata respectivă. El a moștenit terenul de la tatăl său fără a face o succesiune in anul 1990 si căruia nu i s-a întocmit un titlu de proprietate întrucât unul din frați nu a binevenit a depune la primărie copia Cărții de identitate. As dori sa stiu, exista un temei legal prin care sa intru in posesia terenului pe baza plății impozitului timp de 30 ani? Care sunt pasii de urmat? Multumesc mult.
Răspuns la discuția Spor doctorat
Sa înțeleg ca legea 153nu ma afectează?
Răspuns la discuția Spor doctorat
Cornel Vasile a scris:

Legea 153/2017 nu are efect retroactiv.

Discuție Spor doctorat
Buna seara! Am echivalat doctoratul cu gradul I in Aprilie 2011. Sunt afectată de noua lege? Trebuie sa renunț la gradul didactic pentru a păstra sporul de doctorat?
Răspuns la discuția Ajutor deces
Mulțumesc mult. Trebuia sa mai precizez ca o luasem pe mama mea in spațiu, avea reședința in județul Ialomița unde am si depus dosarul de pensionare. Înainte , când beneficia de cele 6 luni de pensia de urmaș de pe urma tatălui meu, dosarul l-a avut depus la Călărași. Eu ma adresez acum Casei de pensii din Călărași sau din Ialomița, unde avea reședința actuala si unde am depus dosarul de pensionare? Pt ca cei din Călărași mi-au zis ca nu are dreptul.
Discuție Ajutor deces
Buna ziua. Mama mea a decedat in data de 21 oct. 2016. In data de 18 oct 2016 am depus actele de pensionare de urmaș pe caz de boala. Pana la 1 oct 2016 avea pensia de urmaș tranzitorie de pe urma tatălui meu care a decedat in Martie , anul acesta. Va rog mult sa-mi răspundeți dacă pot beneficia de ajutorul de înmormântare si unde trebuie sa ma adresez? Mulțumesc mult