avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ajutor deces
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ajutor deces

Buna ziua. Mama mea a decedat in data de 21 oct. 2016. In data de 18 oct 2016 am depus actele de pensionare de urmaș pe caz de boala. Pana la 1 oct 2016 avea pensia de urmaș tranzitorie de pe urma tatălui meu care a decedat in Martie , anul acesta. Va rog mult sa-mi răspundeți dacă pot beneficia de ajutorul de înmormântare si unde trebuie sa ma adresez? Mulțumesc mult
Cel mai recent răspuns: Mariiord , utilizator 20:32, 27 Octombrie 2016
Buna seara,
DA, beneficiaza!
La casa judeteana de pensii.
Mulțumesc mult. Trebuia sa mai precizez ca o luasem pe mama mea in spațiu, avea reședința in județul Ialomița unde am si depus dosarul de pensionare. Înainte , când beneficia de cele 6 luni de pensia de urmaș de pe urma tatălui meu, dosarul l-a avut depus la Călărași. Eu ma adresez acum Casei de pensii din Călărași sau din Ialomița, unde avea reședința actuala si unde am depus dosarul de pensionare? Pt ca cei din Călărași mi-au zis ca nu are dreptul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie de urmas pentru sotul supravietuitor marinica73 marinica73 Buna ziua! Ma confrunt cu urmatoarea problema, doresc sa stiu daca soacra mea in varsta de 56 de ani poate beneficia de pensie de urmas in urma decesului ... (vezi toată discuția)
Pensia de urmas AliceMirela AliceMirela Buna ziua Am si eu o intrebare legata de pemsia de utmas. La ce varsta poate beneficia mama de pemsie de urmas de pe urma tatalui meu care a decedat in ... (vezi toată discuția)