avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensia de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensia de urmas

Buna ziua
Am si eu o intrebare legata de pemsia de utmas. La ce varsta poate beneficia mama de pemsie de urmas de pe urma tatalui meu care a decedat in septembrie 2016. Mama este nascuta in martie 1964 si au fost casatoriti 36 de ani. Tatal meu avea pensie ptr limita de varsta. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Gabi50 , utilizator 15:25, 30 Noiembrie 2016
Pensie de urmas la 62 de ani si 7 luni(octombrie 2026).
Daca acum nu lucraza poate beneficia de pensie de urmas 6 luni ( pana in martie 2016), apoi in oct 2026 asa cum a spus d-nul Carp Mircea.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensie anticipata aloaurica aloaurica buna ziua, persoana femeie ,nascuta in martie 1964 cu 32 de ani lucrati.Cand poate iesi in pensie ?sau pensie anticipata .Multumesc ! (vezi toată discuția)
Pensie anticipata partiala ana antonia ana antonia Buna seara, Am o mare rugaminte la dumneavoastra, privind pensia anticipata. Va rog sa ma lamuriti in legatura cu pensia penalizata, cand si cum se poate ... (vezi toată discuția)
Pensie urmas in urma decesului sotului josh28 josh28 Salutare, tuturor. Se da urmatoarea situatie: Mama va implini 57 de ani in februarie anul acesta. In momentul de fata are 32 de ani si cateva luni de ... (vezi toată discuția)