avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 933 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Proprietate teren
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Proprietate teren

Buna seara. Tatăl meu a plătit impozit pe un teren timp de 27 ani, după care a decedat si am plătit in continuare la primărie impozit pt suprafata respectivă. El a moștenit terenul de la tatăl său fără a face o succesiune in anul 1990 si căruia nu i s-a întocmit un titlu de proprietate întrucât unul din frați nu a binevenit a depune la primărie copia Cărții de identitate. As dori sa stiu, exista un temei legal prin care sa intru in posesia terenului pe baza plății impozitului timp de 30 ani? Care sunt pasii de urmat? Multumesc mult.

Alte discuții în legătură

Mostenire amarin47 amarin47 Am primit ca mostenire cateva hectare de pamant de la tatal meu.dar pe titlul de proprietate apare trecut cu 50% din suprafata un frate de al sau.Cum pot sa ... (vezi toată discuția)
Succesiune dupa decedat xicsdj xicsdj Salut la toata lumea... Vreau sa ma lamuresc cu o situatie putin mai dificila... Tatal meu a decedat acum cateva luni iar in urma lui au ramas ca mostenire ... (vezi toată discuția)
Succesiune madriana57 madriana57 Buna seara! Am vrut sa deschid succesiunea dupa bunica unde sunt mostenitori dupa ea 20 personane. Deoarece unii dintre mostenitori nu vor sa coopereze ... (vezi toată discuția)