avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 798 soluții astăzi
Forum Activitate sorosporos

Activitate sorosporos

Răspuns la discuția calomnie si insulta pe internet
acesta este articolul?

<Termenul este de 3 ani si curge de la data savarsirii faptei sau de la data la care acea persoana interesata putea sa ia cunostinta de savarsirea ei.>
Buna ziua,
As vrea sa stiu in cat timp imi expira dreptul de a actiona in judecata pe cineva care m-a insultat. Spre exemplu, daca pe un blog exista un text calomniator la adresa mea vechi de peste 3 ani, de care eu nu am stiut pana astazi, mai pot actiona in tribunal? Care este articolul care reglementeaza aspectul limitei de timp in privinta actionarii in judecata?

Multumesc.
nu am sanse in sensul ca politia nu va considera oportuna deschiderea unei anchete?
va sfatuiesc sa renuntati la acest demers. orice crima s-a prescris in 25 de ani. un posibil autor ar scapa fara consecinte. daca-l aflati va veti gandi la el toata viata? si asta e o varianta science fiction, de fapt.

si ce credeti ca veti afla dupa 25 de ani si n-au aflat politistii atunci? probabil zvonuri imbecile si intuitiii stupide ale diversilor cu care veti vorbi. mintea dvs vi se va incarca cu si mai multa mizerie. cel mai bine ar fi sa mergeti la psiholog si sa scapati de obsesia asta. orice alta actiune este contraproductiva.
Buna ziua,

Cineva mi-a intrat in casa cand eram plecat si a furat bunuri in valore de 1000 ron. Stiu cine este persoana respectiva. Incidentul s-a petrecut acum 5 ani si 4 luni. Credeti ca daca depun plangere autoritatile vor mai rezolva ceva in privinta autorului sau dosarul va fi mai mult ca sigur clasat fara consecinte pentru hotz.

Va multumesc