Cineva mi-a intrat in casa cand eram plecat si a furat bunuri in valore de 1000 ron. Stiu cine este persoana respectiva. Incidentul s-a petrecut acum 5 ani si 4 luni. Credeti ca daca depun plangere autoritatile vor mai rezolva ceva in privinta autorului sau dosarul va fi mai mult ca sigur clasat fara consecinte pentru hotz.
Buna ziua,
La momentul acela era in vigoare vechiul cod penal in care, pentru furt, nu trebuia o plangere prealabila.
Acum, pentru furt, este nevoie de plangere prealabila dar s-a scurs de mult timpul cand o puteati depune.Va sfatuiesc sa stai linstit.
Nici acum nu trebuie plangere prealabila decat ptr.cazurile prevazute limitativ de art.231(1)NCP,altfel, nu.Intr-adevar,fapta s-a petrecut cand era in vigoare Codul Penal(1968),de prescris nu s-a prescris raspunderea penala,dar totusi dupa 5 ani nu cred ca veti avea sanse.
Furt intre soti
claudiabv
Buna ziua ,
Ma aflu in proces de divort cu sotul , amandoi locuind intr-un imobil construit in timpul casatorie fiind bun comun , acum cateva zile cand m-am ... (vezi toată discuția)