se poate pune sechestru pe bunuri in cazul in care exista o amenda neplatita la anaf? persoana datoare la anaf doreste sa achizitioneze un bun mobil(masina, barca) dar are de plata o amenda. ce se poate intampla in acest caz?
va multumesc tare mult, chiar azi am gasit la cutia postala un plic de la curtea de apel bucuresti de la un birou executor judecatoresc si m-am ingrijorat. raspunsul dvs. m-a linistit! o seara buna!
buna ziua, am divortat recent iar tatal copiilor este plecat in strainatate. am o vaga idee unde lucreaza, nu pastram relatia nici macar pentru copii. pensia alimentara a fost stabilita la 1/3 din venitul net sau salariul minim pe tara. cum pot face sa-l gasesc si sa-l oblig la achitarea pensiei alimentare?
buna ziua, as dori sa stiu in ce masura sunt implicata in situatia in care o persoana pe care am luat-o in spatiu si figureaza la adresa mea este datoare la o firma de telefonie mobila si deja este la etapa de executare silita, in conditiile in care aceasta persoana nu a locuit nici macar o zi la adresa dar aici vin instiintarile si nici nu mai stiu nimic de ea ca sa o pot informa?