Mulțumesc pentru ajutor, știu că a trecut mai mult de trei ani de când am postat însă sfaturile legale mi-au fost de folos in momentele respective.
Dosarul s-a clasat, nu s-a făcut surplus la certificatul medico legal, am avut trei luni permisul suspendat.
Peste doi ani am avut proces în care am fost citat împreună cu casa de asigurări și am angajat un avocat care s-a ocupat de tot iar victima a fost despăgubită de asigurator in întregime.
Laszlo Bicsak a scris:
In cazul in care ramane cu pana in 90 zile ingrijiri conform certificatul medica legal, dosarul de urmarire penala se claseaza de catre procurorul de caz de la parchet. Veti primi o amenda si veti avea permisul suspendat o perioada, posibil 2-3 luni.
Daca trece peste 90 zile, puteti primi o condamnare cu inchisoare, mai mult ca posibil cu suspendare.
Referitor la ce credeti dumneavoastra ,ca nu poate trece peste 90 zile cu trei fracturi, va inselati... Depinde de vindecarea vatamatului. El poate cere un supliment si eventual o revizuire pe langa primul certificat medico legal, mai ales ca poate exista posibilitatea unor complicatii.