avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 661 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Intervenient proces firma de asigurari victima
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Intervenient proces firma de asigurari victima

Buna seara,

Am fost implicat intr-un accident cu victime omenesti, vina a fost a mea, neacordare de prioritate.

Dosarul penal s-a clasat astazi deoarece are mai putin de 90 de zile de ingrijiri medicale.

In momentul de fata urmeaza procesul civil intentat de victima impotriva firmei de asigurari, si exista posibilitatea sa fiu chemat in in instanta ca intervenient.

In Ianuarie trebuie sa plec in Marea Britanie pentru cautarea unui loc de munca.

Intrebarile mele sunt:

Prezenta mea este obligatorie la proces?

Exista posibilitatea sa dau vreo marturie inainte de proces?

Cat poate dura pana sunt instintat prin posta ca trebuie sa ma prezint la proces?

Exista posibilitatea sa dau o marturie la consulatul din Marea Britanie ca sa nu mai fiu nevoit sa plec in tara?

Va multumesc anticipat pentru ajutor, daca mai sunt detalii care mi-au scapat va rog sa ma intrebati.
Ultima modificare: Luni, 5 Decembrie 2016
gabrielconstantin, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriel Klein Kiritescu , utilizator 22:26, 5 Decembrie 2016
Buna seara,
Prezenta dumneavoastra nu este obligatorie.
Puteti sa formulati o intampinare in care sa va spuneti punctul de vedere, sa va formulati TOATE apararile si sa solicitati judecarea in lipsa.
Daca instanta va considera necesar s-ar putea sa va citeze la interogatoriu si atunci e bine sa fiti prezent.
Daca totusi, aveti probleme prea mari si nu stiti in niciun fel sa va descurcati atunci angajati un avocat care sa va reprezinte dar care NU va putea raspunde la interogatoriu.
Eu zic ca nu este neaparat necesar avocat dar ramane la latitudinea dumneavoastra.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declarații contradictorii în dosar penal Radu V Lucian Radu V Lucian Buna seara, intr-un dosar penal in care cineva acuza o persoana de vatamare corporala (lovire cu palma), si unde singurul martor este copilul presupusei ... (vezi toată discuția)
Intervenient fortat Pity18 Pity18 Buna ziua, în urma unui accident rutier în urma căruia masina mi-a fost avariata de către o persoană care conducea o mașină fără asigurare obligatorie ... (vezi toată discuția)
Marturie mincinoasa spiderabp spiderabp Buna seara! Sunt in partaj cu fostul sot; printre bunurile care le avem de impartit exista si o masina despre care el a declarat ca nu o mai are ...ca a ... (vezi toată discuția)