avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1079 soluții astăzi
Forum Activitate GeorgiG

Activitate GeorgiG

Am obținut un credit ieri , iar ulterior semnării contractului am constatat ca dobânda este fixa deși eu am solicitat variabila și am și o asigurare care nu mi-a fost nici măcar prezentata ca sa nu mai zic explicata....Pe scurt am fost păcăliți. Pot renunța la contractul de credit în 15 zile fără nici un cost suplimentar? Dacă se poate îmi puteți spune care este legea exacta .
Răspuns la discuția Eliberare adeverință
Mulțumesc

Bună ziua, Dacă sunt în concediu de creștere copil și trebuie sa mă internez pentru a naște al doilea bebe, cine îmi eliberează adeverință necesara la internare pentru a se face dovada ca sunt asigurata ?
Sper ca întrebarea este clara. Mulțumesc.
Bună seara,
Va rog sa-mi spuneți dacă mai este valabila regula, ca nu pot vinde un apartament achizitionat prin prima casa, înainte de 5 ani. Iar dacă nu mai este valabila, care sunt pasii de urmat pentru a obține aprobarea Fondului de garantare.
Mulțumesc.
Răspuns la discuția Stimulentul de inserție
18 iunie 2015
Bună ziua, Dacă m-am întors la serviciu când bebe avea 1,8 luni și legea noua referitoare la concediu de creștere copil a intrat în vigoare după 2 luni , ar fii trebuit sa primesc stimulent de inserție pana la 2 ani sau 3 ani ai copilului ? Mulțumesc