avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 733 soluții astăzi
Forum Activitate Umar85

Activitate Umar85

Răspuns la discuția Concediu de odihna in avans
Multumesc foarte mult! Inca o intrebare, postul pe care este angajata aceasta persoana urmeaza sa fie desfiintat, atributiile postului fiind preluate de alti colegi. Putem face incetare cu art. 65 Codul Muncii? Concediile medicale pentru accidentul de munca sunt cu cod 01, si sunt cu intrerupere, din acest motiv nu intra in comisie pentru prelungire CM. Iar concediile pe care le aduce din decembrie sunt cu codul 01, pentru alta afectiune care nu are nici o legatura cu acel accident de munca...
Buna ziua,

Angajatorul este obligat sa acorde CO in avans daca angajatul solicita acest lucru? Mentionez ca angajatul respectiv se afla din luna mai 2016 in incapacitate temporara de munca in urma unui accident de munca. In aceasta perioada a beneficiat atat de concediu medical, concediu fara plata cat si de concediu de odihna in plus fata de cat avea dreptul pana la 31.12.2016. Acum solicita 7 zile concediu de odihna aferent anului 2017. Va rog sa ma ajutati cu un raspuns.

Multumesc!
Răspuns la discuția Munca in ture
Multumesc foarte mult!
Discuție Munca in ture
Buna ziua,

Este legal ca angajatii sa lucreze in doua schimburi, primul schimb de la 08.00 la 17.00 si schimbul 2 de la 15.00 la 00.00? Acest program este specificat in Regulamentul Intern al firmei si in Contractele individuale de munca. Cineva ne-a spus ca lucrul dupa ora 22.00 intra in schimbul 3 automat. Alfel spus, schimbul 2 trebuie sa se termine obligatoriu la ora 22.00. Eu nu am gasit specificat acest lucru in Codul Muncii.

Multumesc.