avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 993 soluții astăzi
Forum Activitate radufradu

Activitate radufradu

halal solutie

Nu credeti ca e mai bine ca presedintele si comitetul executiv sa renunte la acea hotarare care mie mi se pare nelegala ?
Domnule , imi pare rau din nou va va contrazic, dar va rog sa incercati sa depuneti ca persoana fizica , nunerar in contul asociatiei de proprrietari , la Raiffeissen Bnk si vedeti daca va percepe comision sau nu .
Nu credeti ca e vorba de un abuz de drept , incriminat in cod civil ?
Potrivit art. 15 din C. civ.“Niciun drept nu poate fi exercitat în scopul de a vătăma sau păgubi pe altul ori într-un mod excesiv și nerezonabil, contrar bunei credințe.” Sa stiti ca nici o banca nu accepta depunere de numerar fara sa perceapa un comision.
Buna ziua , as dori sa va intreb daca e legal ca presedintele impreuna cu comitetul executiv ai asociatiei de proprietari ai blocului unde locuiesc , au dreptul sa i-a hotararea sa ne trimita sa achitam prin banca intretinerea curenta , in cazul in care nu achitam la administrator mai intai sumele restante , peenalizarile si un fond de reparatii .si apoi intretinerea pe luna curenta . Se stie ca banca percepe comision pentru orice operatiune efectuata aceasta. Eu de unde recuperez sumele achitate ca , comision bancar ?
Buna ziua , as dori sa stiu daca la un fond de reparatii pe care s-a hotarat asociatia de proprietari sa-l stranga in vederea zugravirii scarii de bloc , se aplica penalitati ppentru ca nu a fost achitat la timp. Multumesc