Buna ziua,am o fetiță de 1 an și 9 luni și mă voi întoarce la serviciu cu minim 60 zile mai devreme pentru a beneficia de stimulentul de inserție întrebarea mea este daca nu mă întorc la același angajator cum trebuie să procedez trebuie să fac cererea de reantoarcere la ultimul loc de muncă și apoi să îmi dau demisia sau cum trebuie să procedez.va multumesc
Buna ziua,am o fetiță de 1 an și o luni,sunt divorțată dar locuiesc împreună cu fostul soț și dorește să intre o luna in concediu creștere copil eu intorcandu-ma la serviciu,de poate și ce trebuie făcut?Va multumesc
Buna ziua,am o datorie catre banca brd si ieri am verificat cardul si am constatat ca apare suma restanta pe care o am de dat,intrebarea mea este imi pot face poprire din indemnizatia creste copil si alocatie?asta este singurul venit in momentul de fata.va multumesc
Buna ziua,fetita mea implineste pe 3 mai 2017 varsta de 2 ani cand trebuie sa ma intorc la serviciu pentru a beneficia de stimulentul de inertie pana la varsta de 3 ani a copilului,cu 60 zile lucratoare sau calendaristice,cei de la social mi-au spus ca este vorba de 60 zile lucratoare si mai vreau sa specific ca am divortat si copilul imi este incredintat mie se mai calculeaza si luna in care trebuia sa intre tatal in concediu?va multumesc
Buna ziua,sunt posesoarea unui Cec in valoare de 5000 lei cel cu castogarea unui autoturism vroiam sa va intreb se primesc despagubiri si pentru aceste cec-uri?daca da ce trebuie facut.Va multumesc Florentina