avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 539 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulentul de inserție creștere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulentul de inserție creștere copil

Buna ziua,am o fetiță de 1 an și 9 luni și mă voi întoarce la serviciu cu minim 60 zile mai devreme pentru a beneficia de stimulentul de inserție întrebarea mea este daca nu mă întorc la același angajator cum trebuie să procedez trebuie să fac cererea de reantoarcere la ultimul loc de muncă și apoi să îmi dau demisia sau cum trebuie să procedez.va multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:28, 17 Februarie 2017
La vechiul angajator : Depuneti cerere de incetare a suspendarii c.i.m. si, totodata , cerere de incetare a c.i.m. - fie cu acordul partilor, fie prin demisie.

La noul angajator : incheiati c.i.m.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de inserție Metallhara Metallhara Buna seara. As dori sa mă lămuriți și pe mine intr-o problema. Am născut pe 14 septembrie 2015. La momentul respectiv lucram la o societate comercială ce ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie pana la 3 ani Raluka91 Raluka91 Bună ziua!! Pe 19 august fetita mea implineate 2 ani acum sunt in CCC.. vreau sa ma introrc la serviciu mai devreme cu 60 de zile pentru a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Întoarcerea din concediul de creștere copil la un alt job IonelaP13 IonelaP13 Buna ziua, Pentru a beneficia de stimulentul de insertie, cum se procedează cu întoarcere din ccc mai devreme la un alt job? Care sunt pașii de urmat ... (vezi toată discuția)