avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1916 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Stimulent de insertie pana la 3 ani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Stimulent de insertie pana la 3 ani

Bună ziua!! Pe 19 august fetita mea implineate 2 ani acum sunt in CCC.. vreau sa ma introrc la serviciu mai devreme cu 60 de zile pentru a beneficia de stimulentul de insertie.. problema este ca la un alt loc de munca.. cum trebuie sa procedez cu jobul anterior?? Trebuie neaparat sa ma intorc acolo sau pot beneficia oricum de stimulent!! Va rog sa ma invatati cum sa procedez daca se poate.. mulțumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 18:02, 22 Aprilie 2018
Incetati c.i.m. la vechiul angajator si va incadrati la noul.

data de incetare a vechiului c.i.m. = data inceperii activitatii la noul loc de munca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Stimulent de inserție schimbarea locului de munca. buna am o ... Nițu Andreea Nițu Andreea Stimulent de inserție schimbarea locului de munca. Buna am o fetita de 1 an și 9 luni sunt în CCC pana la vârsta de 2 ani. Știu ca pt a beneficia de ... (vezi toată discuția)
Întoarcerea din concediul de creștere copil la un alt job IonelaP13 IonelaP13 Buna ziua, Pentru a beneficia de stimulentul de insertie, cum se procedează cu întoarcere din ccc mai devreme la un alt job? Care sunt pașii de urmat ... (vezi toată discuția)
Stimulentul de inserție creștere copil vatafuflorentina vatafuflorentina Buna ziua,am o fetiță de 1 an și 9 luni și mă voi întoarce la serviciu cu minim 60 zile mai devreme pentru a beneficia de stimulentul de inserție ... (vezi toată discuția)