Am imprumutat suma de 400 lei de la un IFN urmand ca ulterior peste 20 de zile sa platesc 518 lei. Cu o zi inainte de implinirea termenului am fost informat de IFN de posibilitatea prelungirii perioadei creditului cu 21 zile contra sumei de 147 lei. Am achitat toata suma datorata - 518 lei insa cei de la IFN au considerat ca de fapt vreau sa prelungesc creditul cu inca 21 zile contra sumei de 147 lei.
Creditul nu a fost inchis, am incercat sa iau legatura cu dansii insa nu raspunde nimeni la telefon. Am trimis si cateva mesaje online urmand sa fiu contactat de dansii.
Nu am primit niciun raspuns. Ce posibilitati de rezolvare a situatiei exista in conditiile in care nu am fost informat corespunzator (prin mediul online) de toate aspectele contractului si dansii nu raspund la telefon.
Voi plati probabil inca 147 lei pentru a stinge datoria, dar nu mi se pare corect.
Este legal sa ai 2 contracte de munca cu 8 ore / zi in legislatia actuala?
Vreau sa accept un al doilea job la alta companie si sa nu renunt la primul job...
Cum se procedeaza in mod concret, trebuie sa stabilesc care contract de munca este principal si care este secundar?
Compania care incheie al doilea contract de munca va sti de existenta celuilat contract?
Am facut un accident auto in luna septembrie, am fost la politie unde a fost declarata culpa comuna a ambilor soferi urmand sa-mi repar autoturismul 50% pe asigurarea celuilant sofer si 50% din banii proprii.
Soferul celalalt are asigurare la firma Euroins, am fost la constatare unde ochiometric agentul Euroins a facut constatarea acesta spunandu-mi ca mai bine merg la un service auto sa se faca o reconstatare pentru a vedea exact cat costa lucrarea.
Am primit ulterior de la agentul Euroins confirmarea ca voi primi 50% din banii viitoarei reparatii aproximativ 2600 lei.
Am fost la un service autorizat si am facut o reconstatare din care a reiesit faptul ca lucrarea o sa coste aproximativ 12100 lei din care asiguratorul ar trebui sa plateasca 6000lei.
Ce pot face in masura in care asiguratorul probabil ca nu va oferi suma propusa de service?
Service-ul a facut aceasta constatare intr-un program specializat agreat si de asiguratori.
Ce legislatie se aplica in acest context? Banuiesc ca asiguratorul incearca sa plateasca cat mai putin, ce pot face in acest caz?