avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 561 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... imprumut IFN
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

imprumut IFN

Buna ziua,

Am imprumutat suma de 400 lei de la un IFN urmand ca ulterior peste 20 de zile sa platesc 518 lei. Cu o zi inainte de implinirea termenului am fost informat de IFN de posibilitatea prelungirii perioadei creditului cu 21 zile contra sumei de 147 lei. Am achitat toata suma datorata - 518 lei insa cei de la IFN au considerat ca de fapt vreau sa prelungesc creditul cu inca 21 zile contra sumei de 147 lei.
Creditul nu a fost inchis, am incercat sa iau legatura cu dansii insa nu raspunde nimeni la telefon. Am trimis si cateva mesaje online urmand sa fiu contactat de dansii.
Nu am primit niciun raspuns. Ce posibilitati de rezolvare a situatiei exista in conditiile in care nu am fost informat corespunzator (prin mediul online) de toate aspectele contractului si dansii nu raspund la telefon.
Voi plati probabil inca 147 lei pentru a stinge datoria, dar nu mi se pare corect.

Alte discuții în legătură

Credit restant cu dobanda penalizatoare uriasa Malasorte100 Malasorte100 Buna ziua. Am un credit restant la ExtraSimplu, din anumite motive nu am reusit sa il returnez la timp ( 1800 + 530 intr-o singura transa ), iar aces IFN are o ... (vezi toată discuția)
Contestatie executare silita Chestiuta Chestiuta Buna ziua, Am si eu o intrebare referitoare la un credit IFN. Am fost nevoita sa aplelez la un credit IFN datorita unor probleme de sanatate ale mamei si ... (vezi toată discuția)
Executare ifn Iulia Gabriela Iulia Gabriela Bună ziua! ma aflu într-o situație un pic ciudata cu un birou executor judecătoresc. în data de 3. 04. mi s-a instituit o poprire pe conturile bancare ... (vezi toată discuția)