avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1827 soluții astăzi
Forum Activitate ursuangelica

Activitate ursuangelica

Răspuns la discuția Anul de pensionare
Va multumesc pentru raspuns si promtitudine d-le Carp .Va doresc sa aveti o zi frumoasa asa cum e la noi la Iasi acum , cu mult soare !
Buna ziua .Revin la d-stra cu aceiasi intrebare pe care am pus-o vineri 11 noiembrie .Cind voi iesi la pensie de drept daca am nascut si crescut 3 copii , am lucrat doar 13 ani grp. 2 de munca din 1998 sint pensionata medical gr.2 si din 2010 mi s-a dat definitiv si gr .mediu de handicap .Sint nascuta pe 1-07-1961 va intreb pentru ca am inteles ca la 3copii se da un spor , se tine cont si de grupa in care ai lucrat si de gr. de handicap .Va multumesc anticipat si astept raspunsul d-stra . Va doresc o zi buna la toti , moderatori si utilizatori forum .
Discuție Pensionare
Buna ziua , In prezent sint pensionata medical din anul 1998 januarie iar din 2010 am si gr handicap mediu definitiv . diagnosticul actual este de dementa vasculara .Avind in vedere faptul ca am doar 13 ani lucrati ca am dat nastere si am crescut 3 copii ca am lucrat gr, 2 de munca si gradul de handicap mediu si sint nascuta pe 1-7-1961 cind voi putea iesi de drept la pensie ?