avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 748 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Anul de pensionare
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Anul de pensionare

Buna ziua .Revin la d-stra cu aceiasi intrebare pe care am pus-o vineri 11 noiembrie .Cind voi iesi la pensie de drept daca am nascut si crescut 3 copii , am lucrat doar 13 ani grp. 2 de munca din 1998 sint pensionata medical gr.2 si din 2010 mi s-a dat definitiv si gr .mediu de handicap .Sint nascuta pe 1-07-1961 va intreb pentru ca am inteles ca la 3copii se da un spor , se tine cont si de grupa in care ai lucrat si de gr. de handicap .Va multumesc anticipat si astept raspunsul d-stra . Va doresc o zi buna la toti , moderatori si utilizatori forum .
Cel mai recent răspuns: ursuangelica , utilizator 10:32, 16 Noiembrie 2016
De la pensie de invaliditate se poate trece doar la cea de limita de varsta.
Pensie de limita de varsta la 59 de ani si 7 luni.
Va multumesc pentru raspuns si promtitudine d-le Carp .Va doresc sa aveti o zi frumoasa asa cum e la noi la Iasi acum , cu mult soare !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionare angelicaursu angelicaursu Buna ziua , Revin la d-stra cu o întrebare : având în vedere că am lucrat în grupa 2 de munca 13 ani , am născut și crescut trei copii , sunt pensionata ... (vezi toată discuția)
Virsta de pensionare angelicaursu angelicaursu Buna seara.Doresc sa va pun si eu doua intrebari.Am 13 ani si citeva luni in cimpul muncii grupa.2 de munca .Din 1998 sint pensionata medical gr.2 si din2010 ... (vezi toată discuția)
Când [anul] mă pot pensiona de drept costel653 costel653 sunt pensionar de invaliditate gr 2 din 2010 din 2014 gr 3 [26 ani cotizare in 2010] angajat din 1983 am lucrat cu handicap gr 2 accentuat ,din 2010 sunt pers ... (vezi toată discuția)